Disclaimer

Anaula Nature Resort biedt de website www.anaulanatureresort.com als dienst aan aan het publiek en website-eigenaren.

Anaula Nature Resort is niet verantwoordelijk voor de gepresenteerde informatie op de website en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit gebruik, verwijzing naar of vertrouwen op informatie, die op de site aanwezig is, van de hand. Hoewel de informatie op de site periodiek wordt bijgewerkt, is er geen garantie gegeven dat de informatie op deze website correct, compleet en actueel is.

Hoewel de website Anaula Nature Resort links kan bevatten die rechtstreekse toegang tot andere internetbronnen, waaronder websites, bieden, is Anaula Nature Resort niet verantwoordelijk voor de juistheid of de inhoud van de informatie op deze sites.

Links van Anaula Nature Resort naar websites van derden geeft geen goedkeuring voor de producten en diensten van derden door Anaula Nature Resort. De verschijning van reclame en/of product- of service-informatie op de website hebben geen goedkeuring door Anaula Nature Resort, en Anaula Nature Resort heeft eventuele vorderingen van een adverteerder niet onderzocht. Productinformatie is uitsluitend gebaseerd op materiaal ontvangen van de leveranciers.